Kleuters

Welkom op de site van de groep 1/2.

Het is een bijzondere en vreemde tijd voor ons als leerkrachten en voor de ouders + kinderen. De klassen blijven leeg en we zien elkaar niet op school.

Maar toch willen we de kinderen 'nieuwe dingen' leren en ze lekker laten oefenen. Dat vraagt van ons als leerkrachten en van u als ouders en de kinderen een andere manier van werken. We moeten ons nu richten op het onderwijs van afstand.

Tot het moment dat de kinderen weer naar school kunnen gaan, zullen de lessen online plaatsvinden. We gaan vanaf dinsdag 31 maart werken met dagtaken en instructiefilmpjes die bij de lessen horen.

Hieronder kunt u iedere dag de dagtaak vinden voor de kinderen in groep 1/2.

Zo kunt u hier vinden welke taken de kinderen hebben voor de vakken taal en rekenen.

Er staat beschreven wat ze kunnen doen en hebben daarbij de ondersteuning van een instructiefilpje met bijbehorende link.

Ook zullen wij geregeld contact houden via de parro-app en via de mail. We zullen het ook leuk vinden als we ook geregeld berichtjes van de kinderen + ouders krijgen.

Zijn er vragen stel ze ook gerust.

We zijn te bereiken via de parro-app en via de e-mailadressen die we u hebben gegeven.

Veel succes en zet hem op. We weten dat de kinderen het kunnen.

Juf Julie, juf Romea, meester Oukacha, juf Asma, juf Soaud, juf Ilse, juf Pieternel en juf Dadinha

BERICHTEN

05 jun 2020 - Dagtaak vrijdag 5 juni

04 jun 2020 - Dagtaak donderdag 4 juni

02 jun 2020 - Dagtaak dinsdag 2 juni
Hallo jongens en meisjes,

Ook deze week hebben de juffen en meester hun best gedaan om de dagtaken samen te stellen.

Veel plezier met de lessen!