Groep 8A

BERICHTEN

01 jun 2020 - Bericht voor de kinderen die thuisonderwijs krijgen.
Dag allemaal,

 

Ik wil graag morgen om 10.30 een evaluatiegesprek voeren met de leerlingen die thuis onderwijs krijgen. 

Ik maak met jullie een afspraak in de Parro-app. 

 

Met vriendelijke groet, 

 

meester Vincent 


01 jun 2020 - Lessen van het Maastheater
Dag allemaal, 

 

We zijn vorige week begonnen met het maken van de eindvoorstelling. Dit doen wij in samenwerking met het Maastheater.  In de bijlage een bericht van de docenten van het Maastheater. In de bijlage ook een thuisopdracht voor alle leerlingen van groep 8. De thuiszittende kinderen mogen hun thuisopdracht naar mij sturen via mail. Mijn mailadres is vincent@obskasteelspangen.nl

De kinderen die naar school komen, maken de opdracht op school of thuis en nemen de gemaakte opdracht dus mee. 

 

Met vriendelijke groet, 

 

meester Vincent 


28 mei 2020 - Dagplanning voor de leerlingen die thuis zitten
Dag allemaal, 

 

Voor vandaag en morgen geen dagplanning maar een evaluatie van het gemaakte werk van rekenen en de doelen van taal en spelling. Ik zie dat jullie allemaal al goed online bezig zijn even kijken hoe het gaat. Om 11.00 uur hebben jullie met juffrouw Pieternel een evaluatiegesprek. 

groet, 

 

Meester Vincent 


27 mei 2020 - Dagplanning voor de leerlingen die thuisonderwijs krijgen
Dag allemaal, 

 

In de bijlage een dagpplan voor de kinderen die thuis onderwijs krijgen. Let op om 11.00 uur wil ik even iedereen spreken en uitleg geven. 

 

groet, 

 

meester Vincent 


26 mei 2020 - Voor de thuiswerkers
Dag 'thuiswerkleerlingen' van groep 8a,

 

Hieronder het dagplan voor de leelringen die thuiswerken. Juffrouw Pieternel neemt weer contact met jullie op vanaf 11.00. Zorg dat jullie klaar zitten?

 

Groet, 

 

Meester Vincent  

 


25 mei 2020 - dagplanning voor de maandag en donderdaggroep
Dag leerlingen van de maandag en donderdaggroep, 

 

Ik ben een beetje verkouden en voor de zekerheid blijf ik even thuis en word ik getest. Ik denk dat er niks aan de hand is. Ik heb voor jullie een dagtaak bijgevoegd. Voor de kinderen die helemaal niet naar school kunnen, heb ik een andere dagtaak toegevoegd. Er is ook uitleg van juffrouw Pieternel toegevoegd. Zodra ik  de uitslag van GGD heb en ik ga ervan dat die negatief is, ben ik weer op school. De leerlingen die dinsdag naar school komen krijgen les van meester Hans. Jullie gaan dus gewoon naar school!

Hajar, Illias M, Awatif, Assia en Arda hebben op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag een meeting om 11.00 in teams met juffrouw Pieternel. Zij gaat jullie begeleiden. 

 

Via teams kunnen jullie mij bereiken. 

 

Ik hou jullie op de hoogte, 

 

Groet, 

 

Meester Vincent 


14 mei 2020 - Dagplanning 14 mei
Dag beste leerlingen van groep 8a,

 

Voor deze week nog de twee ouderwetse dagplanningen. Bijgevoegd de laatste. Dus alleen voor de groep die vrijdag voor het eerst op school komt. Ik zie jullie allemaal morgen!

 

Met vriendelijke groet, 

 

Vincent Berghoef

 


14 mei 2020 - Dagplanning 13 mei
Dag beste kinderen van groep 8a,

 

Voor deze week nog de twee ouderwetse dagplanningen. Bijgevoegd de eerste. Het is alleen herhaling dus appeltje eitje voor jullie. Succes! Ik zie jullie vrijdag. De dagtaak is dus voor de kinderen die pas vrijdag op school komen. 

 

Tot vrijdag jongens en meisjes, 

 

Groet,

 

meester Vincent 


12 mei 2020 - Informatie hoe gaan we verder vanaf woensdag 13 mei
Preview foto Dag beste kinderen van groep 8A,

 

Vanaf woensdag 13 mei gaan jullie voor een deel weer naar school. De groep zal in tweeën worden gesplitst: je gaat op maandag en donderdag OF dinsdag en vrijdag naar school.

 

Let op: op de woensdagen ga je niet naar school en vindt er thuisonderwijs plaats.

 

Deze week is een halve week en dan komt de maandag/donderdag groep op woensdag en donderdag naar school. De dinsdag/vrijdag groep alleen op vrijdag. Dit wordt in de week van 2 juni verrekend.

Daarom krijgen de leerlingen die alleen op vrijdag 15 mei beginnen nog een dagplanning voor woensdag en donderdag.  In de dagplanning staat vooral herhalingswerk van de afgelopen thema's. Dit om toch nog even jullie geheugen op te frissen.

 

Vanaf volgende week krijgen jullie allemaal elke woensdag taken om thuis te doen. Dit kan online of offline afhankelijk van de taak en het doel. Ook kunnen jullie elke woensdag vanaf volgende week zolang deze maatregelen gelden met mij op MS Teams communiceren. Met de kinderen die echt niet op school kunnen komen, maak ik in elk geval elke woensdag een afspraak in MS teams. Ik zal jullie dan weer uitnodigen zoals we gewend zijn voor de vakantie. Dat geldt dus alleen voor de leerlingen die niet op school onderwijs volgen. 

 

Ik verheug me er op om jullie weer op school te zien. Als jullie nog vragen hebben laat het dan even weten. Jullie kunnen mij bereiken via MS Teams of via vincent@obskasteelspangen.nl. 

 

Ik ben er klaar voor!

 

Met vriendelijke groet, 

 

Vincent