Groep 7A

Welkom bij groep 7A

Hieronder komen de activiteiten van groep 7A.

BERICHTEN

17 jun 2020 - Juf Lisanne

Hallo jongens en meisjes,

Hier is weer een nieuwe muzieklinkje voor de groepen 5 en 6:

20 mei 2020 - Thuisonderwijs voor leerlingen die niet naar school komen

Goede dag,

Dit bericht is vooral voor de leerlingen die NIET naar school komen.

Elke woensdag zit ik klaar op TEAMS.

Van de leerling verwacht ik dat zij hebben doorgenomen wat de taken van die week zijn. Eventuele vragen worden op een vaste tijd gesteld, dit om er voor te zorgen dat ik voor iedereen bereikbaar ben en ook iedereen aan de beurt kan komen.

Er is een vast rooster:

9:00 uur Muskaan

10:00 uur Habeeb

11:00 uur Ahad

De overige leerlingen, die met vragen zitten, kunnen mij een chat sturen, dan zorg ik er voor dat ik jullie voor 12:30 uur heb ge-video-belt.

Voor de leerlingen die thuisonderwijs volgen gelden de volgende regels:

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag zal ik jullie vragen beantwoorden tussen 15:00uur en 16:15 uur. Vragen die daarna gesteld worden, zullen moeten wachten tot de volgende dag. Op woensdag is dit van 8:30uur tot 12:30 uur.

Daarbij wil ik nogmaals benadrukken dat het voor leerlingen heel belangrijk is om fysiek aanwezig te zijn op school. Niet alleen voor de te leren lesstof, maar ook zeker voor de sociaal-emotionele ontwikkeling van de leerling.

Tot op TEAMS,

Juf Suus

12 mei 2020 - Dagtaak
Goede dag,

Vanaf morgen is het zover. En mogen de eerste leerlingen weer naar school, wat ontzettend fijn!

Omdat we helaas nog niet met ze allen naar school mogen, is er voor de leerlingen die thuis werken nog een online dagtaak. Zodra je op school geweest bent, krijg je deze op papier van mij mee, zodat je hierbij nog aantekeningen kan maken. Door deze aantekeningen zou de opdracht thuis gemakkelijker te verwerken zijn.

Bij vragen kan je mij via TEAMS een berichtje sturen, hou er wel rekening mee dat ik voor de klas sta, dus niet direct antwoord. Ik heb twee groepen aangemaakt op TEAMS, hierdoor kun je ook elkaar om hulp vragen.

Tot snel, liefs,

juf Suus

Download:
1314mei.docx

26 mrt 2020 - Thuisonderwijs!

Lieve lieve leerlingen uit groep 6B,

Wat een vreemde situatie is dit he? We zitten nu allemaal bijna twee weken thuis en toch volgen we les. Inmiddels hebben jullie ook allemaal jullie boeken en schriften thuis voor taal, rekenen en spelling, dit betekent dat we deze ook langzamerhand steeds meer gaan gebruiken...

Voor deze week maken jullie gebruik van de planning die je achter het gedicht hebt staan.

Voor en aantal van deze opdrachten heb je een computer of laptop met internet nodig;

junioreinstein (gebruikersnaam en wachtwoord kun je bij mij opvragen) + de online omgeving van zuluconnect/ basispoort en van nieuwsbegrip Hier blijkt niet iedereen in te kunnen. Mocht dit voor jouw het geval zijn, stuur de juf een berichtje en zij zal je laten weten waar je deze opdrachten dan wel kan vinden (in je schoolboeken).

Vanaf 31 maart zal ik online uitleg gaan geven bij verschillende vakken. Ook staat elke dan elke ochtend op deze pagina een nieuwe dagtaak. Bij deze dagtaak staat alles heel duidelijk: het vak, de les, de bladzijde (als je hem in je boek maakt), de link waar jij een instructie kan vinden en hoe je het inlevert.

Ook zitten er naast de taal-en rekenvakken, ook andere opdrachten: soms een tekenopdracht, of juist een gymopdracht of toch die leuke challenge?! (vergeet hiervan geen foto's of filmpjes te maken en naar de juf te sturen!)

Bij vragen weten jullie mij te bereiken,

Ik ben trots op jullie allemaal! En natuurlijk hopen we dat we heel snel weer veilig en allemaal in goede gezondheid op school zitten..!

Liefs, juf Suus