Welkom op de website van groep 3.

Welkom allemaal!

Wij willen alle kinderen en ouders welkom heten in groep 3A en 3B. De school gaat bijna weer beginnen. Het lokaal is weer startklaar gemaakt om de kinderen te ontvangen en les te geven. We hebben er erg veel zin om alle kinderen te zien en om er een goed en leuk jaar van te maken samen met de kinderen en de ouders.

Aanstaande maandag 31 augustus gaan de kinderen weer naar school. Vanwege coronamaatregelen is het niet mogelijk om de kinderen / ouders binnen te ontvangen.

Op maandag verzamelen de kinderen zich vanaf 8.20 net zoals vorig jaar op een vaste plek op het plein. Wij staan op het kleuterplein klaar om de kinderen op te vangen. Om 8:30 gaan we dan per groep de school binnen. Om 15:00 komen wij ook naar buiten en kunt u uw kind op deze plek op komen halen.

Hieronder nog even wat belangrijke informatie omtrent het eten/drinken op school en gymtijden.

ETEN + DRINKEN:

Onder schooltijden hebben we twee momenten waarop we pauze hebben en dan eten/drinken.

• Kleine pauze : fruit + drinken
  • Grote pauze : brood + drinken.

We vinden gezond eten belangrijk, daarom gelieve geen snoep meegeven aan uw kind.

GYM:

Op de volgende dagen hebben de kinderen gym van juf Lenie:

• Maandag  (in de grote gymzaal)
  • Woensdag (in het speellokaal)

Op deze dagen moeten de kinderen hun eigen gymtas met gymkleren meenemen.

Wilt u op deze dagen uw kind gymkleren meegeven, zoals een korte broek + t-shirt + eventueel gymschoenen.

Ook willen we u vragen of uw kind op deze dagen zoveel mogelijk hun sierraden, zoals oorbellen, ringen en kettingen, thuis kunnen houden in verband met het risico dat deze kwijt kunnen raken op school. Tijdens de gymlessen mogen de kinderen geen sierraden dragen vanwege hun eigen veiligheid en we willen graag voorkomen dat sierraden kwijt raken tijdens het verkleden. Als sierraden verdwijnen, zijn wij daar niet verantwoordelijk voor.

Parro

Houd uw Parro-app ook goed in de gaten alle belangrijke informatie en mededelingen zullen wij delen via de Parro-app.

Ook zullen we leuke foto's delen van wat er allemaal in de klas gebeurd.

Ook zullen de nieuwsbrieven vauit de directie via de Parro-app gedeeld worden met u.

Bent u nog niet aangesloten bij Parro, download de app en geef u emailadres aan ons door. Dan zorgen wij ervoor dat u gekoppeld wordt.

Wens voor dit jaar....

Onze wens is om er een leuk en goed jaar van te maken samen met de kinderen en met alle ouders.

Juf Naïma, juf Arzu en juf Jolanda

Belangrijke websites:   Uitleghulp:

Zuluconnect  (oefensoftware)

Gynzy Kids

Squla

Junior einstein

Online leesboeken  (AVI M3 oefenen)

Stappenplan Zuluconnect

Video: uitleg Zuluconnect