Welkom op de website van groep 3.

Welkom allemaal!

Wij willen alle kinderen en ouders welkom heten in groep 3A en 3B. De school opent vanaf 9 februari haar deuren. We verheugen ons erop om iedereen weer te zien en om alle kinderen weer in de klas les te kunnen geven.

Ook al blijft het een spannende tijd, wij gaan er alles aan doen om het onderwijs gewoon weer door te laten gaan als voor de lockdown en we houden ons aan alle maatregelen om het onderwijs zo veilig mogelijk voor alle kinderen, leerkrachten en ouders te laten verlopen.

Coronamaatregelen

Vanwege coronamaatregelen is het niet mogelijk om de kinderen / ouders binnen te ontvangen.

Iedere dag verzamelen de kinderen zich vanaf 8.20 net zoals vorig jaar op een vaste plek op het plein. Wij staan op het kleuterplein klaar om de kinderen op te vangen. Om 8:25 gaan we dan per groep de school binnen. Om 15:00 komen wij ook naar buiten en kunt u uw kind op deze plek op komen halen.

Hieronder nog even wat belangrijke informatie omtrent het eten/drinken op school en gymtijden.

ETEN + DRINKEN:

Onder schooltijden hebben we twee momenten waarop we pauze hebben en dan eten/drinken.

• Kleine pauze : fruit + drinken
  • Grote pauze : brood + drinken.

We vinden gezond eten belangrijk, daarom gelieve geen snoep meegeven aan uw kind.

GYM:

Op de volgende dagen hebben de kinderen gym van juf Lenie:

• Maandag  (in de grote gymzaal)
  • Woensdag (in het speellokaal)

Op deze dagen moeten de kinderen hun eigen gymtas met gymkleren meenemen.

Wilt u op deze dagen uw kind gymkleren meegeven, zoals een korte broek + t-shirt + eventueel gymschoenen.

Ook willen we u vragen of uw kind op deze dagen zoveel mogelijk hun sierraden, zoals oorbellen, ringen en kettingen, thuis kunnen houden in verband met het risico dat deze kwijt kunnen raken op school. Tijdens de gymlessen mogen de kinderen geen sierraden dragen vanwege hun eigen veiligheid en we willen graag voorkomen dat sierraden kwijt raken tijdens het verkleden. Als sierraden verdwijnen, zijn wij daar niet verantwoordelijk voor.

Parro

Houd uw Parro-app ook goed in de gaten. Alle belangrijke informatie en mededelingen zullen wij delen via de Parro-app.

Ook zullen we leuke foto's delen van wat er allemaal in de klas gebeurd.

Ook zullen de nieuwsbrieven vauit de directie via de Parro-app gedeeld worden met u.

Bent u nog niet aangesloten bij Parro, download de app en geef u emailadres aan ons door. Dan zorgen wij ervoor dat u gekoppeld wordt.

Juf Naïma en  juf Arzu (groep 3A)

Juf Jolanda (groep 3B)

Belangrijke websites:   Uitleghulp:

>>  Zuluconnect  (oefensoftware)

>>  Gynzy Kids

>>  Squla

>>  Junior einstein

>>  Online leesboeken  (AVI M3 oefenen)

>>  Stappenplan Zuluconnect

>>  Video: uitleg Zuluconnect